Ελλάδα - Κύπρο

Εγγύηση ποιότητας

Καθημερινή υποστήριξη

Welcome to Kynotrofiki

Καλώς ήρθατε στην Κυνοτροφική

Είμαστε η πρώτη εταιρία ολιστικών τροφών στην Ελλάδα με προϊόντα που παρασκευάζονται στον Καναδά.

Στην Κυνοτροφική είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στα κατοικίδια σας τα καλύτερα προϊόντα σε φυσικές τροφές και σε προϊόντα φροντίδας της υγείας. Μέσα στις σελίδες του website μας περιγράφεται η πλήρης σειρά ολιστικών τροφών για κατοικίδια, καθώς και υψηλής ποιότητας φυσικά συμπληρώματα διατροφής.

Λεντοβάς Γεώργιος

Γεύση και Ποιότητα

Η Κυνοτροφική μπορεί να σας εγγυάται ποιότητα και σιγουριά.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συνεργασίας.
""
1
Ονοματεπώνυμοαπαραίτητο
Τηλέφωνοαπαραίτητο
Μήνυμααπαραίτητο
0 /
Previous
Next
  • Κυνοτροφική

    Η σύγχρονη επιχειρηματικότητα επενδύει στην ποιότητα περισσότερο απ’ ότι στην ποσότητα. Προϋποθέτει έμπνευση κι αναζητεί δημιουργικότητα αντί για κόπο ώστε να γίνει περισσότερο αποδοτική. Μ’ αυτή τη λογική δημιουργήσαμε την ΚΥΝΟΤΡΟΦΙΚΗ. Μια εταιρία που δε συμβιβάζεται με τίποτε άλλο εκτός από την απόλυτη ποιότητα. Με σχεδιασμό που έχει προβλέψει κάθε σύγχρονη ανάγκη στο χώρο του pet και με φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια. Η συνεργασία σας μαζί μας εξελίσσεται σε μια ευχάριστη εμπειρία

  • Ευκαιρία

    Η ΚΥΝΟΤΡΟΦΙΚΗ είναι μια σύγχρονη πρόταση για επιχειρήσεις που δε φοβούνται να ξεπεράσουν τα στερεότυπα, ξέρουν να μετατρέπουν τα εμπόδια σε ευκαιρία και συνεχίζουν σταθερά προς την επιτυχία.

  • Συνεργασία

    Είμαστε στη διάθεσή σας, περισσότερο προσιτοί από ποτέ, για να σας προσφέρουμε μια απόλυτα εποικοδομητική και κερδοφόρα συνεργασία. προσιτοί από ποτέ. ( να σβηστεί) Ενημερωθείτε από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, όσον αφορά τη γκάμα των προϊόντων σε σχέση με τις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοικιδίων, τις σύγχρονες τάσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς προϊόντων pet.

Οι ειδικοί στην διατροφή τους

Αυτό που ταιριάζει στο κατοικίδιό σας.

Μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές μας