ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στις μέρες μας είναι σίγουρο ότι ένα υγιές κατοικίδιο είναι και ένα ευτυχισμένο κατοικίδιο, και όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι για εμάς τα σκυλιά μας και τα μικρά μας ζώα.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα προϊόντα μας είναι πλήρεις τροφές για σκύλους και για μικρά ζώα συντροφιάς, παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας συστατικά , και αποτελούν ισορροπημένες τροφές υψηλής διατροφικής αξίας.
Είτε πρόκειται για τροφές σε ξηρή (κροκέτες) ή σε υγρή (κονσέρβες) μορφή, η ΚΥΝΟΤΡΟΦΙΚΗ σας εγγυάται την πλήρη κάλυψη των διατροφικών αναγκών του κατοικιδίου σας. Τα προϊόντα μας είναι όλα δικής μας εισαγωγής από τις πιο σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής ζωοτροφών σε Αμερική (διεθνής πιστοποίηση HACCP και ISO 9001) κι Ευρώπη, όπου τηρούνται με συνέπεια οι προδιαγραφές της ΑΑFCO (Αμερικανικής Ένωσης Ελέγχου Ζωοτροφών) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρασκευάζονται από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες: αγνό φρέσκο κρέας κοτόπουλου,αρνιού,ψαριού και πάπιας, έτσι ώστε να ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γευστικά κριτήρια των τετράποδων συντρόφων μας. Περιέχουν άριστα επίπεδα βιταμινών και θρεπτικών συστατικών χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές ουσίες, γι’ αυτό είναι φυσικά με όλη τη σημασία της λέξης.
Τα προϊόντα μας φυλάσσονται σε άριστους χώρους συντήρησης, ενώ υπάρχει διαρκής παρακαταθήκη που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της πελατείας μας. Οι ασφαλείς ημερομηνίες λήξεως εξασφαλίζουν την απόλυτη φρεσκάδα των προϊόντων μας.
Η ΚΥΝΟΤΡΟΦΙΚΗ μπορεί να σας εγγυάται ποιότητα και σιγουριά.
 • Πλήρη κατάρτιση κι ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, όσον αφορά τη γκάμα των προϊόντων σε σχέση με τις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοικιδίων, τις σύγχρονες τάσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς προϊόντων pet.
 • Δυναμικό προωθητικό υλικό, συνεχή υποστήριξη, έξυπνους τρόπους ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Τις ανταγωνιστικότερες value for money τιμές της αγοράς με το μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους.
 • Ευέλικτη πιστωτική πολιτική ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας.
 • ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΚΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!
ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί σας!

 • Στα πλαίσια της ανάπτυξης και προώθησης των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα, η εταιρία μας ζητά τοπικούς αντιπροσώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Pet.
 • Εάν είστε εταιρία ή φυσικό πρόσωπο που δραστηριοποιείται στο χώρο του Pet και σας ενδιαφέρει η συνεργασία με την εταιρία μας παρακαλώ επιλέξτε το παρακάτω πεδίο.
 • Παρακαλώ συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα. Κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει εντός 24 ωρών από την παραλαβή του e-mail σας για να σας ενημερώσει καλύτερα για το πρόγραμμα χονδρικής μας.

Η ιστορία μας

 • Έναρξη της εταιρείας

  Έναρξη της εταιρείας μας με στόχο την καταξίωση μας στην Ελληνική αγορά

 • 1st Choise

  Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της 1st Choise

 • Kατασκευή website

  Κατασκευή του website μας στο οποίο θα μπορούνε οι πελάτες μας να βλέπουν όλα τα χαρακτηριστικά των τροφών μας.

 • Pronature Holistic Grain Free

  Νέα τροφή αποκλειστικής εισαγωγής μας. Η εταιρείας μας θα διαθέτει μια από τις κορυφαίες τροφές στην Ελληνική αγορά…

 • Ανανεωμένο website

  Ανανεωμένο website www.kynotrofiki.gr με δυνατότητα αγοράς των προϊόντων μας και στην χονδρική.

Με την Kynotrofiki συνεργαζόμαστε από το 2000 και μάλλον όσο υπάρχει η Pronature Holistic και η 1ST CHOICE που ταίριαξαναπόλυτα στις απαιτήσεις των κυνηγετικών μου σκύλων θα συνεχίσουμε αυτήν την συνεργασία.
Αναστασιάδης Κώστας (dogster.gr)

Μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές μας