Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης | Anti-Shedding Shampoo 400ml

 

Η Νεκρά Θάλασσα ένα από τα φυσικά θαύματα του κόσμου

Η Νεκρά Θάλασσα είναι ένα από τα φυσικά θαύματα του κόσμου που βρίσκεται 1.200 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Κατά τη διάρκεια εκατομμυρίων ετών, ο ζεστός ξηρός αέρας και ο υψηλός ρυθμός εξάτμισης συνέβαλαν στην υψηλή συγκέντρωση αλατιού στη Νεκρά Θάλασσα, καθιστώντας τη μια από τις πιο αλμυρές λίμνες στον κόσμο.

Σε σύγκριση με την περιεκτικότητα σε άλας 3% του συνηθισμένου θαλασσινού νερού, οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι το νερό της Νεκράς Θάλασσας περιέχει 32% άλατα με σχετικά υψηλή συγκέντρωση 21 ανόργανων συστατικών, όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, βρωμίδιο, κάλιο και άλλα. Δώδεκα από αυτά τα ορυκτά δεν βρίσκονται σε άλλη θάλασσα ή ωκεανό.

Τα ορυκτά και η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια για τη θεραπεία των ακόλουθων ασθενειών. Καταστάσεις αρθρίτιδας, πόνος στις αρθρώσεις και δερματικές παθήσεις.

Αξιοποιώντας αυτά τα θαύματα της Νεκράς Θάλασσας σε συνδυασμό με φυσικά ενεργά συστατικά, έλαια και εκχυλίσματα, η PetEx παρουσιάζει μια καινοτόμα φόρμουλα για τη θεραπεία του αγαπημένου σας κατοικίδιου.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΕΙΣ

Σαμπουάν Anti-Shedding εμπλουτισμένο με ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας & Καστορέλαιο

Το σαμπουάν μας κατά της τριχόπτοσεις εμπλουτισμένο με μέταλλα της Νεκράς Θάλασσας, ενισχυμένο με καστορέλαιο, η βιταμίνη Ε & C έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενισχύει τις ρίζες του τριχώματος και να αποτρέπει την υπερβολική ρίψη. Βοηθά στη διατήρηση ενός μαλακού και λαμπερού τριχώματος για το κατοικίδιο ζώο σας. Κατάλληλο για σκύλους με μακριά μαλλιά.

Η ρίψη είναι μια φυσική διαδικασία για τα σκυλιά, ενώ χάνουν τα χαλασμένα και παλιά μαλλιά, αντικαθιστώντας τα με νέο και φρέσκο ​​τρίχωμα. αν και είναι μια φυσική διαδικασία, είναι δυνατόν να ελαχιστοποιήσετε το ρίξιμο όταν φροντίζετε την υγεία του τριχώματος του σκύλου σας.

το σαμπουάν μας Anti Shedding ενισχυμένο με βιταμίνες που κάνει το τρίχωμα και το δέρμα του σκύλου σας υγιές και δυνατό – το αποτέλεσμα είναι πολύ ισχυρότερο τρίχωμα που ρίχνει λιγότερο.

Όπως όλα τα προϊόντα μας, το σαμπουάν Anti Shedding μας βασίζεται στα ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας, τα οποία, σε σύγκριση με άλλα προϊόντα στην αγορά, φέρνουν τα μοναδικά οφέλη για τον σκύλο σας στην υγεία, τα ίδια οφέλη που είναι γνωστά στην επιστήμη εδώ και δεκαετίες.

Το σαμπουάν κατά της ρίψης είναι κατάλληλο για: σκύλους που ρίχνουν πολύ.

♦Συστατικά: Νερό, Λαυρυλοθειϊκό νάτριο, Κοκαμιδοπροπυλβεταΐνη, Λαουραμίδη, Θαλασσινά Άλατα (Νεκράς Θάλασσας), σιτέλαιο εξευγενισμένο, λάδι σπόρου Ricinus Communis, Behentrimonium Chloride, Άρωμα, DMDMH, Στυρένιο / Συμπολυμερές ακρυλικό, Ασκορβικό οξύ, Οξική τοκοφερόλη, Εκχύλισμα αλόης βέρα, EDTA με δινάτριο, Βενζοϊκό οξύ

♦ Όγκος : 400ml / 4.0L (14.08 / 140.78 fl. Oz)

♦ Οδηγίες: Χρησιμοποιώντας ζεστό νερό, βρέξτε καλά το τρίχωμα του κατοικίδιου ζώου σας. Εφαρμόστε σαμπουάν από την ουρά στο κεφάλι. Κάντε απαλό μασάζ βαθιά στο τρίχωμα του κατοικίδιου σας μέχρι να σχηματιστεί αφρός. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Αφήστε το για 2-3 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά. Επαναλάβετε όπως απαιτείται. Ασφαλές για συχνή χρήση.

♦Προσοχή: Μόνο για εξωτερική χρήση. • Εφαρμόστε όπως περιγράφεται ακολουθώντας τις οδηγίες. • Μην καταπιείτε • Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια • Μακριά από παιδιά • Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν υπάρχει γνωστή ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά • Διακόψτε αμέσως τη χρήση αυτού του προϊόντος σε περίπτωση ερεθισμού.

♦ Υπό τον έλεγχο ενός συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας που πληροί τις απαιτήσεις του
ISO: 9001: 2008, 22716: 2007 CGMP, 13485: 2016

Σχετικά προϊόντα